SHOPPING SPREE

Kulden har truffet oss og jeg er sikker på at det er flere som trenger noe varmt i skapet sitt. Denne langhelgen har vi på Tequila Fashion -20% på ALLE varer, det vil si 20% avslag på høstens nye vinterjakker!

PrintPrint
Venstre: Pajar Cougar i den herlige fargen Navy
Høyre: Pajar Eagle i fargen NavyPrintPajar Cougar i fargen Sort

PrintDisse flotte, og ikke minst varme jakkene er nå enda litt rimeligere.

misssmithbmisssmithnavy
Populære Svea, over ser dere modellen Miss Smith. Denne kommer i de fine høst fargene burgunder (wine), navy og sort. Årets modell er med fake pels. Modellen Smith er unisex, den er uten innsving og kan dermed brukes av både dame og herre. Ønsker man ekte pels har vi modellen Miss Brown, også denne er fantastisk flott! Ta en titt innom linkene for å se de forskjellige modellene.
(Bildet lånt fra Nelly.com)

BF6-11208-30_02Over ser dere nydelige Barfota Anorak, i fargen Sand. Strikket genser fra Barfota. Votter fra Barfota, og lue fra Barfota. (Følg linkene for å komme direkte til plaggene)

Utvalget er mye større, både i form av farger og modeller. Vi har også rester av Parajumpers igjen på lager, disse er allerede nedsatt da det er veldig lite igjen hos oss. Inne på siden vår har dere full oversikt – www.baredun.no

– J

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *