Parajumpers Guide

Ønsker du deg en Parajumpers jakke til vinteren? Da anbefaler jeg å være på utkikk allerede nå. Vi vil som sagt ikke ta inn nye Parajumpers jakker denne sesongen, hvor vi heller selger ut de vi har lager. Vi selger dem til en rimeligere pris, og lageret tømmes raskt, derfor vil jeg anbefale å være tidlig ute.

Vi mottar ofte spørsmål om jakkene vi selger er ekte, spesielt merket Parajumpers. Noe vi skjønner veldig godt ettersom det er mye fake varer å finne på internett. Hvis det er noen som lurer på nettopp dette, så selger vi KUN ekte merker, dette gjelder selvsagt også Parajumpers.

Grunnen for at prisen er satt ned såpass mye er rett og slett for at modellene er fra senere sesonger, altså fra år 2012 og 2013.

Under finner du en guide i de forskjellige Parajumpers modellene,
både til dame og herre.

12WMPWJCKMA32_562

 

 

 

 

 

 

 

Over ser dere Parajumpers W Kodiak Parka. Dette er en av hovedmodellene til dame, med full pels i hette, samt mange stilige detaljer. Dette er en veldig stilig, og litt røff modell, som har en flott passform og innsving. Jakken er av 90% dun og 10% fjær, med et vannavvisende ytterlag.

Kodiak 2012 finnes igjen i fargene Sort, Brun, Oliven, Sage og Sand. Her ligger prisene på kr 4999,- fra Veil. 7999,-
Kodiak 2013 finnes igjen i fargene Rød, Brun, Navy og Oliven. Her ligger prisene på kr 6999,- Veil 7999,-
Denne modellen er noe stor i størrelsen. Du vil finne større størrelser i 2011/12 modellen, mens i 2012/13 er det mest str XXS, og XS igjen.

 

WEB_Image Parajumpers W Long Bear Navy XS Lang Dun-2105234030

 

Parajumpers W Long Bear – Lang Dunparka. Dette er en elegant kåpe/jakke, som er en av hovedmodellene til dame. Den har full pels i hette, og har flotte detaljer. Long Bear modellen er innsvinget, og har en fin og elegant passform. Jakkene er av 90% dun og 10% fjær, som også har vannavvisende ytterlag.
Long Bear 2012 finnes i fargene Rød, Brun, Grå, Sand, Sage, Navy og Oliven. Det er kun i fargen Grå og Sage at vi har igjen fra str M-XXL, ellers på andre farger har vi kun Large, og noen XL igjen. Prisen på disse er fra kr 3499,- Veil kr 6999,-

Long Bear 2013 finnes i fargene Sort, Rød, Brun, Sand, Navy, og Oliven. I denne har vi for det meste igjen i str XXS, og XS. Prisen er satt ned til kr 5999,- fra Veil kr 6999,-

 

WEB_Image 1136725349

 

Parajumpers Long Bear Light 2013 – En stilfull og enklere utgave av Long Bear modellen. Light modellen har pels krage, og er lettere i vekt enn hovedmodellene. Denne er perfekt for dem som synes de andre modellene kan bli litt tung, og ellers ønsker en jakke med mindre detaljer. Jakken har 90% dun og 10% fjær, og er vannavvisende. 2012/13 modellen har mer dunfyll og er dermed varmere enn tidligere. Finnes igjen i fargene Rope (Sand), og Antique Bronze (Brun/Grønn).
Prisene på denne er kr 3999,- fra Veil kr 5999,-

 

WEB_Image Parajumpers W Denali Sand XS Medium kort1229369521

 

Parajumpers W Denali – Medium Kort Dunparka til dame. Flott kortere modell, med avtagbar pelskrage og hette.
Stilige detaljer, og fin innsving. I 2013 modellen har vi igjen fargene Sand og Brun i størrelsene XS, og Small.
Prisen på denne jakken er på kr 4999,- fra veil kr 7999,-
I 2012 modellen har vi igjen fargene Brun og Oliven i str Large. Prisen på denne er kr 3999,- fra veil kr 7999,-

 

Det er også flere rester igjen i forskjellige modeller til dame. Ta en titt innom vår nettbutikk www.baredun.no for flere Parajumpers modeller.
Her er en oversikt over herre modellene:

 

WEB_Image Parajumpers M Kodiak Oliven M Dunparka 21803656466

 

Parajumpers M Kodiak Parka – Lang dunparka til herre. Dette er en av hovedmodellene til herre, en tøff vinterjakke med pelskrage, og med stilige detaljer. Jakken er av 90% dun og 10% fjær, og er vindtett og vannavvisende. Denne har vi igjen i både 2011/12 og 2012/13, forskjellene her er at 2011/12 modellen er noe stor i størrelse, mens 2012/13 er en mer slim modell.
Kodiak 2012 finnes i igjen fargen Rød i str XL, som er til kr 4999,- fra veil kr 7999,-
Kodiak 2013 finnes i fargene Oliven, Navy og Rød. Til kr 6999,- fra veil kr 7999,-

 

M-Juneau Front

 

Parajumpers M Juneau Dunparka. Dette er en av hovedmodellene til herre, som er en kortere parka modell enn Kodiak. Juneau er en sporty og tøff modell, med avtagbar pelskrage og hette, samt stilige detaljer over hele jakken. Denne passer perfekt for dem som ønsker en mindre utgave av Kodiak modellen, men som fortsatt ønsker det tøffe utseende.
Finnes i fargene Sage og Oliven i størrelsene Large, XL, og XXL. Prisene på denne er kr 3999,- fra veil kr 7299,-

 

M-Gobi Grey short parka

 

Parajumpers M Gobi – Kort Dunparka til herre. Flott vinterjakke med avtagbar pelskrage og hette. Jakken har strikk ved arm og nede ved livet. Gobi er av 90% dun og 10% fjær, vannavvisende og vindtett ytterlag. Normal i størrelsen.
Finnes i fargene Rød, Sort, Grå og Navy. Prisen på denne er nå kr 4999,- fra veil kr 7499,-
Finnes også i skinn, Parajumpers M Gobi Leather.

 

Se flere modeller til herre fra Parajumpers i vår nettbutikk www.baredun.no

 

– J

 

15 thoughts on “Parajumpers Guide

 1. silje

  Bestilte nettopp en parajumpers, har fått ordrebekreftelse, men får jeg ikke tilsendt evt et sporingsnummer? Eller at pakken er sendt ? Bor i Bergen’s område. Så hvor lang tid vil det evt ta?

  1. Josefine Karlotte Post author

   Hei, vi selger kun ekte merker. Vi har tidligere vært aut. forhandler av Parajumpers, hvor vi nå selger ut restene. Hvis du er usikker kan Ventus Nordic (leverandør i Norge) bekrefte dette. Mvh Josefine på Tequila Fashion

 2. Selin

  Hei jeg heter Selin jeg bor i Oslo jeg er 11 år men jeg leter etter en parajumper som ikke er så dyr og at den er lang i brun farge jeg vil ha en som er til 12-13 år sånn at jeg kan bruke den lengre men jeg finner ingen vær så snill og hjelp meg jeg ber deg/dere

  1. Josefine Karlotte Post author

   Hei Selin. Vi har svært få Parajumpers jakker til barn igjen, kun brun i str 10 år. Men jeg trur nok du ville passet str XXS i voksen modell, Long Bear. Se http://www.baredun.no og trykk på Parajumpers, da vil du se Long Bear i 2013 modell, her har vi noen igjen i str XXS. Mvh Josefine på Tequila Fashion

 3. Felicia

  Hei, jeg heter Felicia! Jeg er elleve og har lett lenge etter en parajumper. Det er så dårlig utvalg til barn. Venninna mi har en men, hun hvet ikke hvor hun har kjøpt hen. Jeg er 150 cm lang ca. Alt her er ikke så dyrt men, har dere noen som passer meg eller om dere hvet om noen andre sider eller butikker som seger dette til barn? Blir glad for svar før jul. Mvh

 4. Sara Vargas Herrera

  Hei. Har dere flere av de pjs kodiak parka sand farge m/l størrelse ??? Og jeg har prøvd å ringe. Men det nummeret på finn.no funker ikke. Hvordan kan jeg forsikre meg at dere er en 100 % sikker nettbutikk. Vil ikke miste penger på en bløff. Dårlige opplevelser med det

  1. Josefine Karlotte Post author

   Hei Sara, det lille vi har igjen av Parajumpers jakker er rester. Da vi har vært aut. forhandler, men har sluttet å ta merket inn til butikk. Vi selger kun ekte merker, og har nå blitt forhandler på merkene Svea, Barfota, Pajar og Fjellreven. Ring oss gjerne på nytt, telefonr finner du også inne på vår nettbutikk http://www.baredun.no. Vennlig hilsen Josefine på Tequila Fashion

  1. Josefine Karlotte Post author

   Hei Maren! Vi har sluttet å ta inn Parajumpers dessverre. Det er derfor vi har solgt jakkene så rimelig, siden det har vært rester hos oss. Vi får inn flere andre fine vinterjakker da, fra merkene Svea, Pajar og Barfota, verdt å ta en titt 🙂 Vennlig hilsen Josefine på Tequila Fashion

 5. Sjamsudin

  Hei!
  Jeg har tenkt å kjøpe en parajumper jakke, og lurer bare på hva som er forskjellen på en ekte og uekte. Jeg begynner å lure når det koster 8000 i hjemmesiden til parajumper og noen sider i Norge selger dem for 2500. Pluss, vet du om noen norske sider som er bra og man kan stole på.

  1. Josefine Karlotte Post author

   Hei! En ser det gjerne godt på pelsen om jakken er ekte eller ikke. Hvis du går inn på parajumpers.it sine sider, kan man søke opp hvilke butikker som er aut. forhandler. Vår butikk står ikke der lenger, da vi ikke har tatt inn Parajumpers på en god stund. Ventus Nordic AS er leverandøren norske butikker bruker, du kan også sjekke med dem hvis du er i tvil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *