Julekampanje – Betal i februar

I samarbeid med Klarna kan vi presentere årets julekampanje også i vår nettbutikk, det betyr at dere kan handle det dere måtte ønske og betale i slutten av februar! Det eneste gebyret som oppstår er 45 kr, hvor betalingsutsettelsen kommer helt uten renter. Hvor fint er ikke det nå mot jul, mindre bekymringer og litt mer tid til julekos?

I vår nettbutikk fokuserer vi på jakker og sko til alle sesonger, nå selvsagt på yttertøy som holder oss varme i vinterkulden. I merker som; Parajumpers (her selger vi ut det som er på lager, det vil derfor være mindre utvalg av størrelser), Pajar, Fjellreven, Nobrand og OSC. Dette kan være flotte gaver til sine nærmeste eller til seg selv. Vi selger også hekla luer og skjerf i forskjellige farger, og med forskjellige print. Disse er laget i Hemsedal av House of Hygge.

Vi har nedsatt pris på en rekke varer nå! Ta en titt under, eller i nettbutikken for mer utvalg – www.baredun.no

 

Nylig oppdatert2

 

Sko Nobrand / Fjellreven Gutulia Navy / Fjellreven Barents GråKånken sekk

Jobb

 

Parajumpers Hughes / Parajumpers Jenny / Parajumpers Jasper i strikk / Fjellreven sekk / Pajar Grip sko

I nettbutikken under “Handelguide” finner dere mer informasjon om julekampanjen om dere skulle trenge det. For å benytte seg av tilbudet klikker dere bare “kjøp” på ønsket vare, så videre til kassen hvor dere har muligheten til å trykke “Klarna Konto”, på neste side kan man da velge julekampanjen. Hvis dere har spørsmål må dere gjerne kontakte oss på mail post@tequila.no

 

– J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *